Universitatea joacă şi pentru suporteri. Ţicleanu: „E vremea să aducem lumea la stadion!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova revine după opt luni în faţa publicului din Bănie şi pare condamnată să câştige meciul cu FC Timişoara. Duelul cu bănăţenii este programat astăzi, de la ora 22.00, pe arena Ion Oblemenco, acolo unde Ştiinţa a cunoscut gloria.

Alb-albaştrii s-au întors în sfârşit acasă, iar misiunea lor este de a readuce suporterii la stadion. Suporteri greu încercaţi chiar şi în aceste prime trei etape, în care Prepeliţă şi compania nu au obţinut decât un punct.

Ştiinţa revine acasă printre aplauze şi înjurături

Diseară, în faţa Timişoarei, oltenii sunt condamnaţi să obţină prima victorie din acest sezon, iar presiunea este foarte mare. Mult mai exigent, publicul din Bănie, obişnuit şi cu marea performanţă, vrea rezultate şi asta destul de repede. Iar Ţicleanu şi elevii săi spun că sunt gata să le ofere.

Este momentul ca publicul să fie alături de noi. Probabil au văzut că putem face lucruri bune. Este vremea să aducem lumea la stadion!“, a spus Aurel Ţicleanu pentru site-ul oficial al clubului.

Am emoţii, ca orice student înainte de un examen, de fapt ca unul care se pregăteşte şi nu vrea să rateze acel examen. Când nu te pregăteşti eşti nepăsător“, a adăugat tehnicianul Ştiinţei.

„Chiose“ nu-l va putea folosi nici acum pe bulgarul Gargorov, cu probleme medicale, însă surpriza ar putea veni de pe flancul stâng, acolo unde ar putea apărea în premieră brazilianul David Lopes.

Ţicleanu mizează pe gabarit şi pe atac, în faţa unei echipe solide, motiv pentru care în primul „11“ ar putea apărea şi Alex Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite