EXCLUSIV / Craiova: Universitatea i-a scos datori pe australienii plecaţi în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joshua Rose (alb-albastru) nu se poate transfera la altă echipă fără acordul Craiovei
Joshua Rose (alb-albastru) nu se poate transfera la altă echipă fără acordul Craiovei

După ce Michael Baird, Josh Mitchell şi Joshua Rose au părăsit echipa în pauza competiţională, clubul Universitatea a depus memoriu la LPF prin care solicită recuperarea de la cei trei australieni a unei sume de bani.

Cazul cu pretenţiile financiare ale Ştiinţei este pe rol la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, iar aseară a avut un nou termen de judecată, însă federalii au amânat soluţionarea pentru 23 martie.

Cei trei jucători se află încă sub contract cu Craiova şi nu se vor putea transfera la altă echipă până când situaţia nu se va rezolva. Joshua Rose este gata să semneze cu Central Coast Mariners, formaţie din prima ligă australiană care s-a declarat încântată de transferul fundaşului stânga, însă nu o poate face până nu primeşte „cartea verde“ de la FRF.

Josh s-a descurcat excelent la un nivel foarte înalt în România. E puternic şi rapid, îi place să urce cu mingea la picior, aşa că fanii noştri vor fi extrem de mulţumiţi că el a ales să semneze cu noi. Asta vrem pe Bluetongue Stadium în acest sezon!“, a precizat Graham Arnold, pe sportsaustralia.com, tehnicianul echipei Mariners mai menţionând că selecţionerul Australiei, Verbeek, s-a declarat încântat de evoluţiile lui Rose din Liga I.

Am petrecut o perioadă de excepţie în România, am învăţat mult şi a fost o experienţă pe care nu am cum să o uit“, a fost declaraţia fostului alb-albastru pe acelaşi site.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite