Craiova: Universitatea ar putea fi dată afară şi din cantonamentul din Lunca Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii Universităţii ar putea părăsi definitiv cantonamentul din Lunca Jiului
Fotbaliştii Universităţii ar putea părăsi definitiv cantonamentul din Lunca Jiului

Proprietarul bazei de antrenament al Universității Craiova, Direcţia pentru Sport Dolj, a trimis o somaţie la club prin care atenţionează că echipa va fi evacuată dacă nu sunt plătite în cel mai scurt timp chiria şi datoriile la stat.

Directorul DJS Dolj, Natalia Andrei a explicat care este situaţia existentă în acest moment. „Sunt datorii de aproximativ 700 de milioane de lei vechi, reprezentând facturile la utilităţi, gaze, apă, canal, curent electric, cu penalizările aferente, plus chiria modică de 500 de euro pe lună, care nu a mai fost plătită de mult timp. Am trimis somaţie spre sfârşitul lunii decembrie, dar nu ne-a răspuns nimeni de la club. Riscăm să rămânem şi la sediul nostru fără utilităţi, suntem somaţi şi noi pentru datoriile dânşilor“, a spus Natalia Andrei pentru prosport.ro.

Dacă situaţia nu se va remedia, alb-albaştrii riscă să fie evacuaţi şi din cantonamentul din Lunca Jiului după ce au primit interdicţie de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco“. „Se poate ajunge şi la evacuare, pentru că aşa este legea, dar încă nu s-a stabilit o dată pentru această presupusă evacuare. Noi nu ne-am dori să se ajungă la asta, pentru că este o entitate sportivă şi nu vrem probleme“, a încheiat directorul DSJ Dolj.

În ciuda ultimelor evenimente, patronul Universităţii, Adrian Mititelu nu se arată îngrijorat de situaţia existentă. „Asta, cu cantonamentul, chiar nu e o problemă. Vom plăti acea datorie, nu e o sumă mare. Nu văd de ce se exagerează atât, încât să se ajungă la ameninţări cu evacuarea“, a spus Mititelu pentru prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite