Universitatea a decolat spre Austria. Vezi lotul oltenilor pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova au părăsit Bănia în această dimineaţă cu destinaţia Kaprun, unde echipa va efectua un stagiu de pregătire de două săptămâni.

Sub comanda lui Aurel Ţicleanu, cei 25 de jucători deplasaţi în Austria vor avea parte de un program încărcat, în care vor predomina amicalele, după cum a anunţat noul tehnician.

Ştiinţa va disputa până la 11 iulie cinci partide de verificare (pe 2, 4, 6, 8 şi 11 iulie), dintre care doar ultima este stabilită, cu Juventus Torino.

Ţicleanu speră ca în acest cantonament să-şi dea seama de potenţialul jucătorilor, „pentru a-i putea folosi aproape de valoarea lor maximă“.

Mi-e greu să spun acum că îi cunosc pe jucători, îi ştiu doar de la distanţă. Dar vom debuta în forţă cu câteva amicale, iar acestea ne vor da posibilitatea să-i cunoaştem pe jucători aproape de sută la sută. Voi avea şi discuţii individuale cu ei, pentru că vreau să ştiu tot ce gândesc, pentru a-i folosi aproape de valoarea lor maximă“, a precizat Aurel Ţicleanu.

Vrem să adăugăm inteligenţă jocului nostru, pentru a ne exploada calităţile şi punctele forte. Orice antrenor trebuie să lucreze cu ce are la dispoziţie, nu-mi permit judecăţi de valoare fără să evaluez mai întâi ce am la dispoziţie“, a mai spus Ţicleanu.

Oltenii au decolat de la Craiova spre Munchen, iar de acolo vor lua drumul Austriei. La Kaprun nu au făcut deplasarea Julius Wobay, de negăsit de către oficialii olteni, portarul Marian Mecea, care va fi cedat la Minerul Mătăsari, şi fundaşul stânga de 21 de ani, Daniel Giurcă. În schimb, în lot a fost cooptat portarul Nedelcovici, titular la juniorii B ai Universităţii.

image

Iată lotul de 25 de jucători deplasat în Austria: S. Lung jr, Hotoboc, Nedelcovici - portari; Dănănae, Buleică, V. Găman, R. Barbu, Iliev, I. Popescu, Buşu, Bărboianu - fundaşi; Prepeliţă, Dilevski, Gargorov, Ologu, Nicolae, Gîngioveanu, Firţulescu - mijlocaşi; M. Roman, Gogoşoiu, M. Costea, Al. Piţurcă, Dina, Stoianof, Antchouet - atacanţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite