Ungureanu: „Sunt găuri mari în apărarea Craiovei. Mai trebuie aduşi jucători de valoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al Craiovei Maxima, Nicolae Ungureanu, a urmărit ultimul meci ai echipei oltene şi crede că Victor Piţurcă trebuie să aducă întăriri pentru realizarea obiectivului din acest sezon.

Ungureanu consideră că Ştiinţa este urmărită de ghinion, dar spune că şi subţirimea lotului este o cauză a rezultatelor slabe de pe teren propriu.

Unii jucători au dezamăgit. Şi atunci când echipa favorită pierde - cum s-a întâmplat sâmbătă cu Bistriţa - e normal să existe supărare şi dezamăgire printre suporteri. Şi noi, Craiova Maxima, am fost uneori apostrofaţi, aşa-i în fotbal. Revenind la zi: din cauza lotului destul de restrâns al Universităţii Craiova, se întâmplă pe teren ceea ce s-a întâmplat şi sâmbătă în întâlnirea cu Bistriţa“, a spus Nae Ungureanu pentru Gazeta de Sud. 

„Cum lipseşte unul sau doi titulari, este o problemă destul de mare la echipă. Nu intru în detalii, s-a văzut de către toată lumea asta, iar eu nu spun o noutate. Chiar dacă echipa a început să joace bine, în acest moment trebuie aduşi câţiva jucători de valoare deoarece Universitatea are un obiectiv de realizat în această ediţie de campionat, dar şi în viitor. Şi trebuie aduse întăriri!“, a adăugat Ungureanu.

În opinia mea, cred că atacul şi apărarea sunt cele mai deficitare compartimente. Acestea ar trebui în primul rând completate. Ştie însă Piţi ce trebuie făcut! Sunt găuri mari în apărare. Iar sâmbătă s-a văzut cât de simplu a reuşit Gloria să înscrie cele două goluri“, a conchis „Roşu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite