Ultraşii Ştiinţei: „La Craiova a început era Piţurcă, era performanţei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciodată un meci cu Oţelul Galaţi nu a stârnit atâta interes în Bănie precum cel de diseară.

Trupa lui Doriel Munteanu vine la Craiova într-o postură inedită, de lideră, lucru pe care nu-l anticipa nimeni la începutul sezonului, nici măcar Victor Piţurcă.

Vom vedea ce se întâmplă de acum încolo. Nu mă aşteptam ca Oţelul să fie pe primul loc după 13 etape. Dacă câştigăm cu Galaţiul ne putem gândi la Europa League, pentru că diferenţa este de patru-cinci puncte şi nu e greu de recuperat“, a spus managerul Universităţii Craiova.

De faptul că echipa are şanse la cupele europene sunt convinşi şi suporterii olteni, care vor umple şi diseară arena „Ion Oblemenco“.

Odată cu venirea lui Victor Piţurcă, la Craiova a început o nouă eră, cea a performanţei. Se vede mâna lui Piţi, aşa că stadionul va fi plin de fiecare dată, indiferent de adversar. Nu contează că e vorba de Oţelul, care acum e lideră, în tribune vor fi mereu 20.000 de oameni, pentru că aşa e la Craiova“, susţin ultraşii grupării din Bănie.

Partida Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi se va disputa astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite