Ţicleanu şi-a pus la zid elevii: „Cine vrea să joace pentru echipă e binevenit. Cine nu, să plece!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a criticat atitudinea unor jucători şi a anunţat că este decis să ia măsuri drastice împotriva celor care „l-au ruinat pe patron“.

„Chiose“ susţine că sunt câţiva jucători care trag în jos echipa.

„Lucrurile la Craiova sunt aşezate acum pe principii sănătoase. Cei care n-au fost obişnuiţi să muncească nu vor ţine pasul. Sunt unii jucători care credeau că pot să păcălească la infinit, care l-au ruinat pe patron! Au păcălit suficient!“, a anunţat Ţicleanu, conform gsp.ro.

Cine vrea să joace pentru echipă e binevenit. Cine nu, să plece! În cântece se vorbeşte despre Universitatea Craiova, nu despre vreun jucător. Mai sunt însă un «x» şi un «y» care se cred deasupra echipei şi care se vor elimina dacă nu-şi schimbă atitudinea. Mergem înainte numai cu oameni serioşi, aşa cum sunt 97 la sută din băieţii mei. Mai e însă un rest de trei la sută care încă ne mai trage în jos. Se ştiu ei, au fost pe teren cu Poli“, a mai spus antrenorul Ştiinţei.

Echipa are nevoie de vedete, dar vedete care să joace pentru echipă. Sunt mulţi care au copii acasă şi nu păcălesc fotbalul, dar mai avem şi neserioşi la echipă“, a încheiat Ţicleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite