„Ţicleanu nu este vinovat de începutul slab al Craiovei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul component al Craiovei Maxima, Costică Donose, crede că fostul său coechipier Aurică Ţicleanu nu are nicio vină pentru începutul slab de sezon al Universităţii.

Cu Ţicleanu antrenor, Ştiinţa a obţinut trei puncte în primele cinci etape (după trei remize), din runda a 6-a, după venirea lui Victor Piţurcă, oltenii mai acumulând încă zece puncte.

Donose l-a lăudat pe Piţurcă pentru rezultatele obţinute, dar a dorit să mai facă o precizare: „N-aş vrea cumva să creadă cineva că antrenorul Aurel Ţicleanu n-a fost bun de nimic! Aurică, om senzaţional, a avut parte numai de probleme şi ghinioane chiar din startul campionatului, iar acestea - arbitraje potrivnice, probleme interne de lot, neşanse - au dus la rezultate neconforme cu realitatea“, a spus Donose pentru Gazeta de Sud.

Ţicleanu nu a fost vinovat cu nimic de începutul slab de campionat al Universităţii, dar asta-i viaţa antrenorilor în toată lumea - rezultatele ţin un tehnician pe bancă. Am fost antrenor - acum nu mai sunt! - şi ştiu ce înseamnă să depinzi de forma şi capriciile jucătorilor şi, mai ales, de bugetul patronului“, a adăugat Costică Donose.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite