Ţicleanu: „Vrem să avem parte de arbitraje corecte, nu cerem ajutoare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, consideră că echipa sa nu are punctele pe care le-ar fi meritat după jocul din primele etape şi pentru că „nu am intrat cu toate motoarele în acest campionat“.

„Chiose“ susţine că, pentru a câştiga meciul de mâine seară cu FC Timişoara, Ştiinţa are nevoie de aportul publicului, dar şi de un arbitraj corect.

Suntem cu toţii dezamăgiţi că nu avem în acest moment decât un punct. Nu avem punctele pe care trebuia să le avem în acest moment şi din alte motive. Consider că noi nu am intrat cu toate motoarele în acest campionat, pentru că am avut jucători importanţi, de care nu ne-am putut folosi. Avem nevoie de aportul tuturor la acest meci, am lucrat bine în această săptămână. Vrem să avem parte de arbitraje corecte, nu cerem ajutoare“, a spus Ţicleanu, citat de mediafax.

Duminică vom da piept cu o echipă foarte bună a campionatului, jucătorii lui FC Timişoara sunt superprofesionişti şi vor lupta pentru a demonstra antrenorului că merită să joace apoi în meciul cu Manchester City“, a adăugat Aurel Ţicleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite