Ţicleanu: „Nu mă aştept să răsturnăm clasamentul, dar ne vom bate pentru fiecare punct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a precizat că suporterii nu trebuie să se aştepte la un salt spectaculos al echipei odată cu venirea sa.

Ţicleanu promite că jocul echipei va creşte de la meci la meci şi că elevii săi se vor bate pentru fiecare punct.

Va fi un sezon în care se anunţă o luptă acerbă pentru puncte în fiecare meci şi nu vreau să fie joc după care să rămânem cu mâna goală. Vreau să jucăm fotbal, acesta este obiectivul meu, pentru că doar aşa vor veni şi rezultatele. Ele contează, pentru că după rezultate vom fi judecaţi“, a spus Aurel Ţicleanu.

Nu mă aştept la un salt spectaculos, nu mă aştept să întoarcem clasamentul, ci la o muncă serioasă, la profesionalism, care să conducă la o creştere lentă, dar continuă. Am găsit un grup cu care se poate face performanţă, fotbalişti talentaţi cărora trebuie să le găsim rolul lor în angrenaj“, a mai spus fostul mijlocaş al Craiovei Maxima.

„Chiose“ a mai precizat că nu se aştepta să revină acum la Universitatea şi că vrea să-şi ducă mandatul la bun sfârşit.

La o colaborare cu Universitatea Craiova, sub orice formă, mă mai gândeam, dar nu la momentul în care a venit oferta. Când mi s-a făcut oferta mai aveam nevoie de o săptămână pentru a mă elibera de tot ce aveam în Kuweit. Prima mea intenţie a fost să le mulţumesc, dar să nu răspund prezent. Însă m-au înţeles, m-au aşteptat şi au mai fost şi implicaţiile sentimentale“, a dezvăluit Ţicleanu.

Este un examen pe care sper să-l trec cu brio, am semnat un contract pe un an şi vreau să-l închei. Mă bucur că i-am găsit aici pe prietenii mei Geolgău şi Lung şi vreau să se stabilească foarte clar punctele comune şi sferele de influenţă, pentru că mă aştept la o colaborare lungă“, a adăugat noul tehnician al alb-albaştrilor, conştient că „trebuie să accepţi şi sugestiile patronului“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite