Ţarălungă: „Se vrea ca Universitatea să se ducă la matineu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul component al Universităţii Craiova din anii '70, Teo Ţarălungă, crede că gruparea alb-albastră este vânată de arbitri, pentru că se doreşte retrogradarea echipei.

„Judecând lucrurile după aceste patru etape, aş zice că se anunţă un campionat greu pentru Craiova. Am în vedere arbitrajele din meciurile cu Steaua şi CFR Cluj, arbitraje în defavoarea oltenilor. Şi care, într-adevăr, au influenţat rezultatul final, pentru că Universitatea a evoluat bine. Arbitrii însă nu au fost de acord“, a spus Tarălungă într-un interviu acordat pentru Gazeta de Sud. 

Ce mai, oltenii sunt puşi pe listă! Se vrea ca Universitatea să se ducă la matineu! Cel puţin aşa cred eu, dar n-am dovezi. Nu ştiu cine le vrea răul, dar acest început de campionat mă face să cred că totuşi cineva îi vrea pe olteni în Liga a II-a“, a adăugat fostul jucător al „campioanei unei mari iubiri“.

„Poate că am făcut o afirmaţie prea tare, poate că greşelile de arbitraj sunt făcute fără comandă. Poate... Au fost însă numai împotriva Craiovei! În meciurile Ştiinţei de care am vorbit, aşa s-a întâmplat, dar văd că s-a mai greşit şi în alte partide ale altor echipe. Nu avem ce să comentăm, că o facem degeaba“, a încheiat Teo Ţarălungă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite