Suporterii olteni nu-l mai vor pe Piţurcă junior: „Nu are valoare de Craiova!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă junior (în alb) a avut o evoluţie slabă în meciul cu Oţelul
Piţurcă junior (în alb) a avut o evoluţie slabă în meciul cu Oţelul

Deşi sunt sută la sută alături de Victor Piţurcă, fanii Universităţii Craiova şi-au pierdut răbdarea cu unii jucători. Atacul este compartimentul care-i nemulţumeşte cel mai mult pe suporterii olteni, care au deja şi câţiva fotbalişti „preferaţi“.

După ce l-au avut în colimator pe Mihai Costea, acum a venit rândul lui Alex Piţurcă să intre în dizgraţia ultraşilor.

Atacantul de 27 de ani a fost huiduit la meciul cu Oţelul de vineri seară, pierdut de olteni cu 1-0, părăsind terenul în minutul 71, într-un cor de fluierături.

Se vede clar că nu are valoare să fie titular la Craiova. Nu vrem să ne băgăm la echipă, pentru că Victor Piţurcă este cel care decide. El ştie ce e mai bine pentru Ştiinţa şi are răspunderea rezultatelor, dar Alex nu poate mai mult, oricât ar încerca Piţi să scoată ce e mai bun din el. Asta îi e valoarea!“, susţin liderii galeriei.

Piţurcă junior a marcat de două ori pentru Craiova în acest sezon, dar în mandatul lui Ţicleanu, în ultimele partide, cu Urziceni şi Oţelul, supărându-şi serios tatăl, pe care l-a dus în pragul isteriei prin evoluţiile sale.

E clar că nu sunt momentan soluţii în atac, chiar dacă va reveni şi Florin Costea, aşa că Piţurcă să facă bine şi să aducă în iarnă acei jucători de care a vorbit“, au adăugat ultraşii Ştiinţei.

La un gol îşi aduce contribuţia toată echipa, chiar dacă atacanţii sunt mereu cei vizaţi să înscrie“, a încercat „principalul“ Neagoe să scuze ineficienţa vârfurilor sale.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite