Suporterii lui Napoli le-au mulţumit în scris fanilor Ştiinţei. Vezi de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultraşii lui Napoli au scris pe unul dintre site-urile dedicate echipei italiene un mesaj adresat suporterilor Universităţii Craiova. 

Mesajul a venit după ce au aflat că mulţi olteni ţin cu Napoli, că au asistat la partida din Ghencea, ca susţinători ai echipei italiene şi că la ultimul meciul al Craiovei au scandat numele grupării din sudul Italiei.

Prin pasiunea şi fidelitatea lor şi chiar şi prin culorile echipei de fotbal, suporterii Craiovei se aseamană în totalitate fanilor napoletani, încercând să-şi menţină statutul de «simbol al Sudului» României, în contrast cu puterea copleşitoare a unor echipe precum Dinamo şi Steaua. Ca şi tifosii lui Napoli, cei ai Universităţii Craiova sunt cei mai fierbinţi din ţara lor şi meciurile de acasă sunt la fel de emoţionante ca şi cele de pe San Paolo.

Într-atât încât arbitrul italian Gianluca Menegalli, după Craiova - Leeds din 1979, comentând intensitatea şi căldura spectatorilor, a spus «aici este ca şi la Napoli!», declaraţie confirmată, de asemenea, mai recent, de oameni din fotbalul zilelor noastre, cum ar fi Cristiano Bergodi sau Walter Zenga“, scriu napoletanii pe site-ul dedicat fanilor echipei de la poalele Vezuviului, citaţi de prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite