Ştiinţa lui Piţurcă forţează a treia victorie consecutivă. Vezi echipele probabile ale duelului de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova joacă diseară (ora 20.30), la Braşov, cu gândul la a treia victorie consecutivă, una care o poate duce mai aproape de un loc în cupele europene.

Oltenii sunt pe val, iar jocurile bune din ultimele etape îi îndreptăţesc să spere la un rezultat pozitiv sub Tâmpa.

Nu suntem favoriţi. Braşovul joacă bine acasă şi îşi leagă toate speranţele de acest meci pentru a ieşi din pasa nu prea bună în care se află. Dar noi trebuie să ne facem jocul, să punem în practică ce am învăţat, să stăm bine fizic şi să câştigăm“, a precizat „principalul“ Eugen Neagoe.

Craiova nu-i va avea la Braşov pe Iliev şi Mihai Costea, dar Neagoe susţine că există soluţii de înlocuire a celor doi.

De partea cealaltă, braşovenii, care au anunţat că vor trata meciul ca pe o finală de Campionat Mondial, nu pot conta pe cel mai bun jucător al lor, internaţionalul de tineret Chipciu, şi nu stau bine nici la capitolul portari, Marc fiind suspendat, iar Kajcsa accidentat. El va fi însă rezervă, pentru că nu există o altă soluţie pe acest post.

Între cele două echipe s-au disputat până acum 68 de partide: 34 câştigate de Universitatea, 16 de FC Braşov, 18 fiind remize. La Braşov, oltenii s-au impus în opt din cele 34 de întâlniri, 12 meciuri încheindu-se la egalitate şi 14 cu victoria gazdelor.

Ultimul succes al Ştiinţei sub Tâmpa s-a consemnat la 3 octombrie 2004, 3-1, tot cu Alexandru Deaconu arbitru de centru. Pentru olteni au marcat atunci Njock (17, 89) şi Pleşan (25), pentru gazde punctând Surdu (58). 

Iată echipele care s-ar putea întâlni diseară, pe stadionul Tineretului:

FC Braşov (4-4-2): Mincă - Bădoi, Oros, Majernik, Cr. Ionescu - Voicu, Ilyes, Cristescu, Viveiros - Diarrassouba, Hadnagy. Antrenor: Daniel Isăilă.
Rezerve: Kajcsa, Bălaşa, Ad. Rusu, Martinovici, Williams, V. Badea, Dedu.

„U“ Craiova (4-1-4-1): Stanca - Dănănae, V. Găman, Ciucă, Bărboianu - D. Stoica - Wobay, Prepeliţă, Gargorov, Gângioveanu - Dina. Antrenor: Victor Piţurcă.
Rezerve: S. Lung jr., Lopes, Dilevski, Firţulescu, Ologu, A. Piţurcă, Stoianof.

Stadion Tineretului, ora 20.30, Digi Sport

Arbitri: Al. Deaconu - Ed. Ungureanu, N. Megheşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite