Craiova: Ştiinţa, fără Mihai Costea cu Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea va rata duelul din „Oraşul Unirii“
Mihai Costea va rata duelul din „Oraşul Unirii“

Universitatea Craiova va juca mâine, de la ora 16.00, pe terenul ultimei clasate, Unirea Alba Iulia, antrenorul Mark Wotte neputând conta pe serviciile atacantului Mihai Costea, suspendat.

Jucătorii Ştiinţei nu s-au putut bucura de Sărbătorile Pascale, pentru că Mark Wotte nu le-a dat liber, reluând de duminică antrenamentele. Tehnicianul olandez s-a declarat mulţumit de cum a jucat echipa cu Timişoara, fără patru titulari, şi a stabilit noile coordonate ale Universităţii: victorii în următoarele două partide, mâine, cu Unirea Alba Iulia, şi sâmbătă, cu Astra Polieşti.

Trebuie să uităm foarte repede înfrângerea cu Timişoara şi să luăm doar ce e bun din ea, pentru că urmează două meciuri foarte importante pentru noi, cu Alba Iulia şi Astra, din care trebuie să scoatem maximum“, a spus Wotte.

Cu Alba Iulia vor reveni suspendaţii Lung junior, Prepeliţă şi Dina, însă va lipsi Mihai Costea, care a încasat sâmbătă al patrulea cartonaş galben şi va sta o etapă.

Dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Timişoara, vom obţine punctele de care avem nevoie pentru a ne menţine în prima ligă. Sperăm să recuperăm la Alba Iulia punctele pierdute sâmbătă“, a afirmat mijlocaşul Cosmin Gângioveanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite