Stare de asediu la Alba Iulia. Universitatea atacă „Cetatea Unirii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă şi compania au capotat la Alba Iulia
Andrei Prepeliţă şi compania au capotat la Alba Iulia

Învinsă acasă de Timişoara, Universitatea Craiova nu are decât varianta victoriei în această după-amiază, la Alba Iulia. Craiovenii au ocazia să recupereze puncte pierdute etapa trecută şi să condamne Unirea la retrogradare.

Ştiinţa nu a câştigat până acum în „Oraşul Marii Uniri“, dar se vede obligată să spargă gheaţa pentru a nu coborî din nou sub linia retrogradării. Eşecul nemeritat cu Timişoara i-a ambiţionat pe alb-albaştri, care trebuie să recupereze punctele de la echipele cu care se luptă pentru menţinerea în prima ligă. Iar Unirea Alba Iulia este una dintre ele.

Codaşă în clasament şi învinsă la scor la Vaslui, trupa lui Sliskovic pare o victimă sigură pentru olteni, însă nu va fi deloc aşa. Soarta gazdelor atârnă de un fir de aţă, un eşec putând condamna echipa ardeleană la retrogradare. Unirea ar pierde contactul cu celelalte contracandidate, aşa că victoria este vitală pentru Alba Iulia.

Chiar dacă se confruntă cu probleme de lot, tehnicianul bosniac al Unirii este optimist şi spune că a trecut deja în contul echipei sale cele trei puncte puse astăzi în joc. „Am pus în vestiar clasamentul Ligii I în care, în dreptul Unirii Alba Iulia, apar 20 de puncte. Asta înseamna că nici nu mă gândesc să nu câştigăm cel mai important meci din acest retur“, a spus Blaz Sliskovic.

Şi antrenorul Mark Wotte are probleme de lot. Lipsesc fraţii Costea şi Trică, iar Găman şi Firţulescu sunt incerţi, dar olandezul spune că are soluţii, mai ales că revin Lung, Prepeliţă şi Dina. „După înfrângerea cu Timişoara nu ne rămâne decât să câştigăm cu Alba Iulia şi Astra Ploieşti“, a decretat Wotte.

Partida Unirea Alba Iulia – Universitatea Craiova va începe la ora 16.00 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, de la ora 15.30.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite