Craiova: Silviu Lung junior împlineşte astăzi 21 de ani. Vezi ce cadou ar putea primi portarul Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goalkeeperul Universităţii Craiova îşi aniversează ziua de naştere în cantonamentul echipei naţionale a României.

Convocat în premieră la prima reprezentativă, Silviu Lung junior are mari şanse să debuteze sub tricolor, mâine, în meciul contra reprezentativei statului Honduras. Acesta ar fi cel mai frumos cadou pe care Răzvan Lucescu ar putea să îl facă, mai ales că Lobonţ şi Pantilimon au gafat în partidele anterioare.

Lung junior a adunat 34 de prezenţe în prima ligă românească, toate în tricoul Universităţii, cele mai multe dintre acestea, 29 la număr, bifându-le în sezonul recent încheiat.

Familie de trei portari!

Silviu Lung jr. este cel de-al treilea membru al familiei care a ajuns la naţională şi care a evoluat la Universitatea Craiova. Primul portar din familia Lung şi cel mai celebru este Silviu senior, care a jucat 77 de partide la prima reprezentativă, obţinând patru titluri şi patru Cupe ale României: trei cu Craiova şi una cu Steaua, iar în 1984 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului.

Tibi Lung are şi el 70 de meciuri în Liga I, dar nu a bifat decât o selecţie la naţională, cu Victor Piţurcă antrenor, iar acum a venit şi rândul lui Lung junior să fie chemat printre tricolori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite