„Se vede mâna de meseriaş a lui Piţurcă. Craiova poate spera la cupele europene“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Gigi Ciurea, crede că echipa olteană se află pe un drum bun după venirea lui Victor Piţurcă la conducere.

Ciurea vede Ştiinţa în cupele europene la finalul acestui sezon.

Este clar că Universitatea este pe un drum bun. Totuşi, să nu uităm că acele trei victorii au fost obţinute în faţa a trei echipe nou-promovate: Sportul, FCM Târgu Mureş şi «U» Cluj. Nu vreau să diminuez cumva din meritele echipei, mai ales că se vede mâna de meseriaş a domnului Victor Piţurcă, un antrenor profesionist. Echipa joacă altceva, asta-i clar. Se vede determinarea în joc a băieţilor“, a spus Gigi Ciurea într-un interviu acordat pentru GdS.

Dacă Ştiinţa va avea aceleaşi evoluţii constante - aşa cum s-a întâmplat în ultimele două meciuri oficiale din campionat - cred că putem spera, logic, la cupe europene, mai ales că, din câte am înţeles, în pauza dintre tur şi retur, Universitatea va face câteva achiziţii valoroase. Suntem pe un drum bun, iar cupele europene sunt aproape de Craiova!“, a mai spus fostul mijlocaş de buzunar al Ştiinţei.

Ciurea a vorbit şi despre meciul de luni cu FC Braşov şi crede că Universitatea poate câştiga sub Tâmpa:

Va fi un meci greu. Braşovul revine acasă după un eşec usturător, au pierdut cu 4-0 meciul cu CFR Cluj, nu stau bine în clasament. Normal că acum braşovenii îşi doresc ca acasă să-şi revină. Aş putea zice că este un meci deschis oricărui rezultat, dar afirm că Universitatea nu va pierde. Iar dacă oltenii repetă la Braşov evoluţia bună din ultimul meci, atunci vor câştiga“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite