Craiova: Paunovic este comparat de impresar cu Stankovic. Vezi ce pot cei doi sârbi / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Paunovic va juca până în vară la Ştiinţa
Ivan Paunovic va juca până în vară la Ştiinţa

Ultima achiziţie a Universităţii Craiova, Ivan Paunovic, este considerat de agentul de jucători Marcel Popescu drept un fotbalist de mare perspectivă, care se aseamănă ca stil de joc cu vedeta Interului, Dejan Stankovic.

“Ivan era liber de contract, a venit la Craiova fără vreo sumă de transfer. Este un fotbalist de mare perspectivă, fost internaţional de tineret, se aseamănă ca stil de joc cu Dejan Stankovic. Sper ca Paunovic să reuşească la Universitatea”, a precizat craioveanul Marcel Popescu.

Până să ajungă la Craiova, Paunovic a negociat cu Astra, însă impresarul său a menţionat că ploieştenii nu au fost de acord cu condiţiile jucătorului. “Antrenorul Nicolo Napoli era mulţumit de el, Astra ştia în ce condiţii poate lua jucătorul, dar le-a schimbat pe drum. Aşa că am decis împreună cu Paunovici să apelăm la altă soluţie şi am bătut palma cu Mititelu", a spus Marcel Popescu (foto).

Preşedintele clubului Astra, craioveanul Marcel Iancu, a dezvăluit de ce nu a rămas Paunovic la Ploieşti: “Impresarul său a cerut 35.000 de euro pentru jucător, până în vară, iar noi am vrut să-l luăm definitiv”.

Patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu, speră ca Paunovic să “explodeze” la Universitatea Craiova, având încredere în spiritul de luptă al sârbilor.

Marcel Popescu crede că autorităţile locale pot scoate echipa din criză

Ivan Paunovic va avea ocazia să-i arate antrenorului Mark Wotte ce ştie mâine după-amiază, când alb-albaştrii vor susţine al cincilea amical din Turcia, de la ora 15.30, cu ucrainenii de la Zorya Lugansk.

Vezi de ce este în stare sârbul Ivan Paunovic


Vezi ce poate Dejan Stankovic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite