Sandu Tăbârcă: „E un privilegiu să lucrez la Craiova cu idolii mei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numit director tehnic la Universitatea Craiova, Sandu Tăbârcă s-a declarat încântat de şansa de a lucra la gruparea din Bănie alături de oameni pe care i-a admirat în tinereţe.

„Ştiu că Universitatea Craiova este un brand important în România. Când spui Universitatea, spui istorie, iar pentru mine este un privilegiu să lucrez cu oameni care mi-au fost idoli“, a spus Tăbârcă, făcând referire la foştii componenţi ai Craiovei Maxima, Geolgău, Ţicleanu şi Lung. 

Până la venirea lui Aurel Ţicleanu, ex-bistriţeanul a avut responsabilităţi de antrenor principal. „Acum este un moment zero, un punct de plecare. Vom ştiu însă unde mergem“, a mai spus Tăbârcă.

Acesta spune că a văzut unele deficienţe de pregătire fizică la unii jucători, dar ele vor fi remediate de noul preparator Gabriel Martinez Poch.

Argentinianul a mai lucrat la echipe din ţara sa, dar şi în Bolivia, Ecuador şi Spania, şi a fost adus la Craiova de impresarul Horaţiu Horoba.

Mă simt bine aici, oamenii au fost primitori şi pot spune că România este pentru mine ca a doua casă. Promit muncă, seriozitate şi vreau să dezvolt cele mai bune calităţi ale jucătorilor. Numele Universitatea nu însemna prea mult pentru mine până acum, dar m-am documentat pe internet, am văzut istoria acestei echipe şi mi-am dat seama că am ajuns la un club mare. Sunt bucuros că fac parte din acest proiect“, a spus Poch.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite