Renee Ponk îl atacă pe Mititelu: „Vrea să fie şi antrenor, să conducă şi autocarul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor cu portarii al Universităţii Craiova, olandezul Renee Ponk, le-a povestit conaţionalilor despre aventura sa în România.

Ponk aşteaptă ca şi colegii săi Wotte şi Ruitenburg salariile de pe ultimele luni şi îl acuză pe patronul Adrian Mititelu că vrea să facă el totul la echipă.

Fostul portar olandez nu are o părere bună nici despe şefii de cluburi din fotbalul românesc, despre care spune că stau toată ziua pe la TV.

Ne aşteptăm salariile care sunt neplătite de câteva luni, cu toate că de mai multe ori ni s-a promis solemn că banii vor fi viraţi, dar nu poţi avea încredere în nimeni. Patronul Adrian Mititelu vrea să fie şi antrenor, şi să conducă autocarul! Păcat că echipa este talentată. Jucătorii erau foarte modest pregătiţi fizic şi nu exista absolut nicio disciplină când am ajuns noi, dar de la lună la lună lucrurile au evoluat“, a declarat Renee Ponk pentru www.voetbalprimeur.nl, citat de prosport.ro.

Am discutat cu avocaţii şi am luat decizia să rămânem fermi pe poziţie. Am refuzat să cedăm intimidărilor venite din partea clubului. Tot timpul vezi fotbal în România, iar conducătorii de cluburi sunt pe ecrane non-stop. Toţi cred că se pricep la fotbal“, a mai spus Ponk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite