Craiova: Reghecampf, antrenor interimar la Universitatea Craiova?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a hotărât astăzi să îl numească pe Laurenţiu Reghecampf antrenor interimar până la finalul acestui sezon.

Fostul stelist a părăsit pe FC Snagov pentru a antrena pe Universitatea. Oficialii clubului ilfovean au confirmat mutarea şi au recunoscut că Reghecampf a fost la club pentru a-şi lua la revedere de la foştii colaboratori. Din cauza faptului că Reghecampf nu are licenţă Pro, va fi trecut pe foaia de joc sub altă formă.

Astfel, Reghecampf va conduce Ştiinţa în partida din Ghencea, de duminică, şi în meciul de la Turnu Severin, cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă.

Patronul Adrian Mititelu a hotărât să îl suspende pe antrenorul Mark Wotte după eşecul de acasă cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-3. Noul interimar, Eugen Trică a rezistat doar în jocul de la Piatra Neamţ, rezultat 1-2, fiind înlocuit cu George Biţă, care a pierdut întâlnirea cu CFR Cluj cu 3-2. În aceste condiţii, Reghecampf are ocazia să antreneze Ştiinţa tot atât cât au reuşit George Biţă şi Eugen Trică - două meciuri.

Universitatea Craiova este pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, având 33 de puncte, cu două mai mult decât ocupanta ultimului loc retrogradabil, Poli Iaşi.

În acest moment, Laurenţiu Reghecampf se află în biroul patronului Adrian Mititelu pentru a stabili ultimele date din noul său angajament.

Vom reveni cu amănunte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite