Prepeliţă: „Dacă nu vin şi victoriile riscăm să avem din nou un an ratat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, crede că echipa sa merita să câştige meciul cu FC Timişoara şi a pus golul primit în prelungiri pe seama lipsei de concentrare.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că am avut şi un mare ghinion. Este şi vina noastră că am primit un gol în ultimul minut, asta ţine de concentrare. Cred că meritam victoria ţinând cont că am avut 1-0 până în minutul 93. Aveam nevoie de un succes la revenirea pe «Ion Oblemenco»“, a spus Prepeliţă.

Timişoara a stricat sărbătoarea în Bănie

Poate suntem blestemaţi, tot ce e posibil. Nu vreau să mai comentez acest aspect. Noi nu aşteptăm norocul, o să muncim ca să câştigăm. Doar două puncte după patru etape nu cred că este o zestre cu care să ne mândrim. Trebuie să aducem şi victorii pentru că riscăm să avem un an din nou ratat“, a mai spus căpitanul formaţiei alb-albastre.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, duminică, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în primul meci de la revenirea pe stadionul „Ion Oblemenco“. Pentru olteni a înscris Alexandru Piţurcă (52), în timp ce pentru bănăţeni a marcat Ianis Zicu (90+3).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite