Piţurcă şi-a dus jucătorii la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru rezultatele bune din ultimele runde, jucătorii Craiovei au primit drept „cadou“ un sejur de cinci zile la Constanţa. Prepeliţă şi compania au plecat astăzi spre Litoral, însă nu pentru relaxare, la mare aşteptându-i un program infernal de pregătire.

Cu Victor Piţurcă la timonă, Universitatea Craiova a obţinut zece puncte în cinci partide şi a urcat de pe locurile retrogradabile până pe poziţia a 9-a.

Fostul selecţioner nu este însă pe deplin mulţumit, chiar dacă alb-albaştrii au marcat 12 goluri în ultimele trei jocuri, primind unul singur, şi acela din penalty.

Echipa este tot mai aproape de ceea ce ne dorim, dar mai avem de muncă“, spunea Eugen Neagoe, secundul lui Piţurcă.

Mangerul general al Ştiinţei le-a stabilit jucătorilor un program încărcat şi în această săptămână, Andrei Prepeliţă şi compania primind ca „bonus“ un sejur de cinci zile la Constanţa, profitând de întreruperea campionatului. În tot acest timp, jucătorii vor avea însă parte de un program infernal de pregătire, cu trei antrenamente pe zi. 

Am decis să mergem la mare, pentru a face pregătirea. Vor fi doar antrenamente, nu vom avea niciun amical“, a anunţat Neagoe. „Sper să ne întoarcem de acolo mai puternici, iar jucătorii să asimileze cât mai mult, pentru că mai sunt destule meciuri în acest an“, a adăugat Neagoe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite