Piţurcă l-ar aduce pe Rusescu la Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu (în alb)
Raul Rusescu (în alb)

Universitatea Craiova se va întări în iarnă cu patru-cinci jucători, anunţul fiind făcut de Victor Piţurcă la puţin timp după ce a preluat conducerea grupării din Bănie.

Managerul general al Ştiinţei a întocmit deja o listă cu jucătorii pe care i-ar dori la Craiova din iarnă, conform Prosport unul dintre aceştia fiind Raul Rusescu.

Atacantul vâlcean al Unirii Urziceni s-ar plia perfect pe modelul implementat la Universitatea, fiind tânăr (22 de ani), oltean şi fan al echipei alb-albastre.

Câştigă 60.000 de euro pe an la Urziceni

Rusescu, component al naţionalei de tineret, nu este nici un jucător pretenţios, el câştigând la Urziceni 60.000 de euro pe an, un salariu mediu în comparaţie cu cele actuale de la Craiova.

Autor a 17 goluri în Liga I pentru gruparea ialomiţeană, cu care a jucat şi în Liga Campionilor, Rusescu ar putea întări astfel atacul Ştiinţei, compartiment din care ar putea dispărea în iarnă unul-doi jucători. 

La capitolul achiziţii s-a mai vorbit şi despre Angelov (Steaua), Varga şi Bălan (Sportul Studenţesc), dar Piţurcă a precizat luna trecută că nu s-a interesat de aceşti jucători.

Am mai vorbit cu Vasile Şiman (patronul Sportului - n.r.), dar nu despre Varga şi Bălan. În ceea ce-l priveşte pe Angelov, el este un fotbalist foarte valoros, dar şi foarte pretenţios. Nu ştiu dacă ar accepta să joace la o altă echipă din România în afara Stelei“, a explicat Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite