UPDATE / Piţurcă nu s-a întâlnit cu Mititelu. Neagoe: „Nu venim la antrenamentul de astăzi. Poate la cel de mâine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a ajuns în Bănie pentru a definitiva discuţiile cu Adrian Mititelu legate de preluarea conducerii tehnice a Universităţii Craiova. Cele două părţi s-au înţeles în mare asupra contractului

Piţurcă a sosit în jurul orei 15.00 la casa din Craiova a fratelui său, unde, în această dimineaţă, au zăbovit câteva ore Eugen Neagoe şi Gabi Boldici. El şi colaboratorii lui ar fi trebuit să conducă antrenamentul Ştiinţei din această seară.

Piţurcă, ademenit cu un buget record la Craiova

Jucătorii Craiovei s-au pregătit cu ochii după Piţurcă. Astăzi s-ar putea antrena sub comanda sa

Universitatea s-ar putea întări cu cinci jucători de la Steaua. Vezi care

UPDATE

Ora 16.30: Neagoe şi Boldici au ajuns din nou acasă la Victor Piţurcă.

Ora 17.00: Prezenţa lui Victor Piţurcă şi a staff-ului său la antrenamentul Universităţii Craiova a fost amânată cu o zi.

Anunţul a fost făcut de Eugen Neagoe, trimis special de Piţurcă pentru a da lămuriri.

Am vorbit cu domunul Piţurcă. Nu se va întâmpla nimic astăzi, nu vom merge la antrenament. Se va întâlni joi dimineaţă cu Mititelu şi va discuta. Sunt peste 50 la sută şanse ca Piţi să preia Craiova, d-asta a venit aici să ducă la bun sfârşit negocierile. Dacă se vor finaliza discuţiile, de mâine suntem lângă echipă. Mai sunt detalii de pus la punct", a precizat Eugen Neagoe.

"S-a bătut palma. Piţurcă e pe drum, iar la ora 18.00 va fi prezent la antrenamentul Craiovei, împreună cu ajutoarele lui, Eugen Neagoe şi Gabi Boldici", a declarat un apropiat al fostului selecţioner.

Piţurcă va veni în Bănie cu aceeaşi echipă cu care a lucrat la Steaua până în urmă cu o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite