Piţurcă, agreat de galeria Ştiinţei. Vezi ce-i transmit suporterii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aflarea veştii că Victor Piţurcă este aproape să revină la Universitatea, aproximativ 40 de suporteri au venit aseară la stadionul „Ion Oblemenco“ pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de fostul selecţioner.

Fanii au anunţat că sunt alături de Piţurcă, pe care îl văd ca pe o garanţie a performanţei.

De altfel, ei au şi afişat un banner imens pe care era scris: „Piţurcă, un nume care cere performanţă, pentru asta oltenii tăi te aşteaptă acasă“.

Diferenţa dintre suporterii Stelei şi cei ai Craiovei este că la Steaua Piţurcă este respectat, în timp ce la Craiova este iubit. Îl aşteptăm acasă. Nu contează ce a fost în etapa a doua (Steaua - Craiova 2-1 - n.r.). Dânsul e profesionist şi şi-a făcut treaba, aşa cum o va face şi la Craiova. Aş vrea să se repete istoria de acum 16 ani şi să o şi depăşim. La Craiova, dacă ar lua campionatul, cel puţin 100.000 de oameni l-ar aclama pe Victor Piţurcă în stradă“, a spus Gabi Blondu, unul din liderii suporterilor olteni.

Acesta crede că stadionul va fi plin la partida cu Sportul Studenţesc, de sâmbătă, „dacă Piţurcă va conduce un antrenament până atunci“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite