Piţurcă: „Suporterii mă fac mai puternic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Univesitatea Craiova joacă astăzi, de la ora 19.00, pe arena „Ion Oblemenco“, cu Gloria Bistriţa, un meci la care Victor Piţurcă aşteaptă din nou ca tribunele să fie pline.

Ştiu că am pierdut ultimele două meciuri acasă, dar dacă suporterii ar veni din nou în număr mare şi la meciul cu Bistriţa ar fi extraordinar. M-ar face şi pe mine mai puternic“, a spus managerul general al alb-albaştrilor.

E foarte important numărul lor, dar e foarte important şi ca ei să aibă încredere în mine şi în ce fac eu, pentru că va fi numai în avantajul Craiovei. Nu pot să-mi permit să vină 25.000 de oameni în tribună şi să îi dezamăgim, de aceea jucăm mereu ofensiv. Asta e filozofia mea de fotbal“, a adăugat Piţurcă.

Tehnicianul oltean nu va sta pe bancă la meciul cu ardelenii, fiind suspendat patru etape după jignirile aduse lui Marian Iancu, iar absenţa sa din preajma terenului ar putea conta.

Gloria vine să-şi joace şansele la Craiova, iar noi trebuie să fim concentraţi la maximum pentru a lua punctele“, a mai spus Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite