Piţurcă: "Nu se pune problema de titlu. Mă gândesc la Europa League şi să formez o echipă puternică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni

Managerul Universităţii Craiova a afirmat după victoria din această seară de la Urziceni, scor 2-1, că nu se gândeşte la titlu, dar că speră ca echipa sa să se menţină în cursa pentru un loc de Europa League.

Victor Piţurcă susţine că Ştinţa nu a făcut un joc prea bun cu Unirea şi că nu a fost avantajată de arbitraj.

"N-am reuşit o partidă foarte bună, mai ales din cauza terenului. Şi adversarul ne-a pus probleme, s-a apărat mereu. Craiova n-a fost niciodată avantajată de arbitri. Să fim serioşi! Dacă arbitrul a dat penalty, înseamnă că a fost. Mă interesează doar cele trei puncte pe care le-am câştigat astăzi şi că ne menţinem în cursa pentru Europa League", a spus Piţurcă la gsptv.

"Avem un nucleu de bază destul de restrâns. În iarnă vom remedia această problemă când vom mai aduce 4-5 jucători. Aştept şi revenirea lui Florin Costea, dar recuperarea lui este greoaie. Dacă era altcineva în locul lui, nu revenea la antrenamente aşa repede. Sper ca în 2-3 săptămîni poate reintra", a adăugat managerul general al Craiovei.

"Nici nu se pune problema să ne gândim la titlu, este o diferenţă foarte mare între noi şi primele clasate. Noi ne jucăm şansa noastră, iar pe mine mă interesează să formez o echipă foarte puternică", a conchis Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite