Piţurcă: „Dinamo are prima şansă în meciul cu Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelurile dintre Craiova şi Dinamo au fost mereu pe viaţă şi pe moarte
Duelurile dintre Craiova şi Dinamo au fost mereu pe viaţă şi pe moarte

Victor Piţurcă îi vede favoriţi pe „câini“ în duelul de diseară cu Universitatea Craiova. Managerul general al Ştiinţei consideră că „Dinamo are un lot mai bun valoric şi numeric, dar noi mergem să ne jucăm şansa“.

Pentru suporterii olteni, un meci cu Dinamo face cât un sezon. Nu şi pentru Victor Piţurcă.

1.000 de olteni vin în „Groapă“! Dinamo a suplimentat numărul biletelor pentru Craiova

Tehnicianul pregăteşte „dubla“ cu „câinii roşii“ ca pe una normală, deşi rivalitatea dintre cele două echipe este arhicunoscută.

Pentru mine toate meciurile sunt speciale şi le tratăm ca atare. Sigur, meciul de cupă este foarte important, pentru că avem şansa să mergem în semifinale şi să mai salvăm din acest sezon“, a spus Piţurcă.

Universitatea joacă astăzi (ora 20.45), în Ştefan cel Mare, în sferturile Cupei României, iar duminică (ora 19.45), în campionat.

Dinamo are prima şansă pentru că are un lot mai bun valoric şi numeric. Dar noi mergem înainte cu încredere şi să dea Dumnezeu să se repete istoria de după meciul cu Vaslui şi să obţinem două victorii în deplasare, deşi de data asta adversarul este de calibru. Sper să sărbătorim cu suporterii noştri o calificare în semifinale“, a adăugat Victor Piţurcă. Acesta nu-l va putea folosi mâine pe Ciucă (suspendat), în timp ce Prepeliţă şi Găman sunt incerţi.

Oltenii nu par să ia în calcul penalty-urile

Deşi destule confruntări dintre cele două echipe, în Cupa României, au avut nevoie de lovituri de departajare, oltenii nu par să ia prea mult în calcul această variantă în disputa de diseară.

Ne gândim şi la penalty-uri, cum să nu, dar vom vedea dacă se va ajunge până acolo“, a spus managerul Victor Piţurcă.

Aflând că dinamoviştii se pregătesc şi de loviturile de la 11 metri, preşedintele Ştiinţei, Silvian Cristescu, a fost concis: „Fiecare se pregăteşte cum ştie mai bine. Orice e posibil în acest meci. Ştie Piţi ce are de făcut“.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite