Oltenii l-au făcut fericit pe Piţurcă: "Suntem în grafic". Vezi ce şi-a propus Piţi la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni
Victor Piţurcă (dreapta) şi Eugen Neagoe au readus speranţa pentru olteni

După a treia victorie consecutivă în campionat şi după 15 goluri marcate şi doar unul primit în utimele patru meciuri, jucătorii Universităţii Craiova l-au făcut fericit pe tehnicianul Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner a declarat după victoria din această seară de la Braşov, scor 3-0, că echipa este în grafic ca joc şi că acum se aşteaptă ca stadionul din Bănie să fie plin la meciul de sâmbătă cu FC Vaslui.

"Sunt fericit, era foarte important să câştigăm. Acum deja mă gândesc la meciul cu Vaslui. Însă este foarte bine că am ajuns şi noi pe plus la adevăr şi se deschide portiţa, începem şi noi să visăm. Nu este important că am dat trei goluri, ci că am luat trei puncte. Nici nu ştiu pe ce loc suntem în clasament. Ca joc, suntem în grafic, nesperat de bine", a declarat Victor Piţurcă, la Digi Sport.

"Jucătorii au început să joace fotbal şi se vede. După meciul cu Vaslui vom vedea dacă ne putem gândi la cupele europene. Va fi greu cu Vaslui, au jucători de valoare şi au avut şi câteva zile de odihnă în plus. Dar oltenii se refac repede. Nici nu mă gândesc ca stadionul să nu fie plin, să vadă toată lumea ce e la Craiova", a mai spus managerul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite