Oltenii, obligați să bată Bistrița. Vezi echipele probabile ale duelului de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova joacă astăzi, de la ora 19.00, în Bănie, cu Gloria Bistrița, un meci pe care gazdele nu-și mai permit să-l piardă.

Știința, cu Victor Pițurcă în tribune, a pierdut ultimele două meciuri acasă, iar tehnicianul susține că nu mai vrea să-i dezamăgească pe suporteri.

Și oaspeții se gândesc să scoată măcar un punct din Bănie.

Să sperăm că vom aduna cât mai multe puncte în acest an, deși niciun meci nu e ușor. Craiova vine după o eliminare în Cupă și un egal la Dinamo. Trebuie să scoatem tot ce putem din acest meci pentru a ieși din subsolul clasamentului“, a spus antrenorul Gloriei, Nae Manea.

Centralul meciului de astăzi, Augustus Constantin, nu a fost niciodată agreat de olteni. Vâlceanul a dezavantajat mereu pe Universitatea Craiova, ultima dată în sezonul trecut, la un meci cu Dinamo în Ştefan cel Mare, pierdut de alb-albaştri cu 2-1.

Atunci, Constantin junior nu a acordat un penalty clar la Florin Costea , la scorul de 1-1, fiind suspendat apoi pentru opt etape de către Comisia de Arbitri, pedeapsă redusă ulterior la şase runde.

Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa
Stadion „Ion Oblemenco“, astăzi, ora 19.00 (GSP TV).

Formaţiile probabile:

Universitatea: Stanca - Dănănae, V. Găman, D. Stoica, Bărboianu - Wobay, Ologu, Prepeliţă, M. Costea - Dina, Al. Piţurcă. Manager-antrenor: Victor Piţurcă.

Gloria: Albuţ - Achim, Szukala, Năstase, C. Petre - A. Mureşan, Mărginean - B. Moraes, Băjenaru, S. Keita - J. Moraes. Antrenor: Nicolae Manea.

Arbitri: A. Constantin - C. Savu şi L. Ciubotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite