Craiova: Oficialii Ştiinţei nu ştiu de impresarul care-l duce pe Costea la Atletico

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Roşca, directorul sportiv al Universităţii Craiova
Vlad Roşca, directorul sportiv al Universităţii Craiova

Telenovela transferului lui Florin Costea în străinătate continuă. După ce s-a spus că golgheterul Ştiinţei este la un pas să ajungă în Premier League, mai nou a apărut şi varianta campionatului spaniol.

Impresarul Franjo Vranjkovic a dezvăluit astăzi, în Cancan, că se află în negocieri cu a doua grupare a Madridului pentru un transfer al lui Costea în Primera Division. „Suntem în discuţii avansate cu Atletico. Preţul transferului este de cinci milioane de euro, iar eu sunt foarte încrezător, fiindcă am o relaţie foarte bună cu clubul din Madrid. Cred că tranzacţia se va face în câteva zile“, a declarat Vranjkovic.

Acesta a fost contrazis însă de oficialii clubului, care spun că nu au cunoştinţă de vreo oferă adusă de Franjo Vranjkovic. „Legat de transferul lui Florin Costea, singurul în măsură să vorbească este patronul Adrian Mititelu. Acest Vranjkovic este, probabil, unul dintre zecile de impresari care în ultima vreme l-au dus pe Costea în toată lumea“, a fost reacţia directorului sportiv al Universităţii Craiova, Vlad Roşca.

Nici tatăl atacantului nu ştia astăzi nimic de vreun transfer. „Aştept să vină diseară acasă şi să stăm mai mult de vorbă. Dar nu cred că este nimic concret, veşnicele mutări de colo-colo. Nu i-am auzit vorbind pe fiii mei de acest Franjo Vranjkovic. Nici măcar nu l-am văzut la faţă până acum“, a precizat Costea senior, care susţine că Florin şi Mihai nu au contract cu vreun impresar.

Dinamo Moscova, FC Porto, FC Koln, SV Hamburg, Schalke 04, Wolfsburg, Groningen, Portsmouth, Fulham, West Ham, Everton şi Celtic Glasgow au fost alte echipe despre care s-a spus în această iarnă că ar fi interesate de Florin Costea, însă atacantul a rămas până acum la Craiova, el pregătindu-se în acest moment sub comanda lui Mark Wotte, care îl doreşte la echipă măcar până în vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite