Njock vrea să fie preşedinte la Craiova şi să ducă echipa în Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al Universităţii Craiova, Jeremie Njock, a fost cel care l-a recomandat pe gabonezul Henry Antchouet la gruparea din Bănie, dar la final de carieră are alte planuri.

Camerunezul spune că a dorit să ajute Ştiinţa prin acest transfer, echipă la care vrea să revină în postura de preşedinte şi să o ducă în grupele Ligii Campionilor.

Am vrut să ajut Craiova prin acest transfer şi o să o fac de fiecare dată cu plăcere. Am amintiri frumoase legate de Universitatea, m-aş întoarce dacă aş fi mai tânăr. Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimul timp, cu aceste probleme la retrogradare, fiindcă este o echipă bună“, a spus Njock pentru editie.ro.

Nu sunt impresar, încă nu m-am retras, dar când o voi face o să vin aici pentru a fi preşedintele clubului. O să reorganizez totul din temelii şi o să mergem în Champions League. Când am fost jucător, am avut o relaţie mai dificilă cu domnul Adrian (Mititelu – n.r.), dar acum suntem prieteni“, a adăugat camerunezul.

Jeremie are numai cuvinte de laudă despre Henry Antchouet: „Am jucat împreună cu Henry la Estoril şi m-a impresionat, este un vârf foarte bun. Are viteză, este bătăios şi are o medie de zece goluri pe sezon în toate campionatele în care a evoluat. Adrian Mititelu mi-a cerut un jucător de viteză şi el cred că este potrivit. A mai avut oferte din Qatar şi Cipru, dar a ales să vină aici“.

„Henry nu se mai gândeşte la trecut, el este alt om acum, iar singurul lui scop este să facă treabă la Craiova, dar şi la naţionala Gabonului. Cred că va marca foarte multe goluri în următorul sezon, va fi un adevărat golgheter. După părerea mea, s-ar înţelege în atac cu un jucători precum Dina sau Mihai Costea“, a încheiat Jeremie Njock.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite