Mititelu a supervizat antrenamentul, în locul lui Piţurcă: „Sunt optimist că Piţi va fi managerul Craiovei“. Vezi şirul evenimentelor din Bănie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se află în Craiova, Victor Piţurcă nu s-a întâlnit până astăzi, la ora 20.00, cu patronul Adrian Mititelu pentru a pune la punct ultimele detalii ale preluării de către fostul selecţioner a băncii tehnice a Universităţii Craiova. Cei doi au anunţat că se vor vedea mâine, la negocieri, dar nu ar fi exclus să se întâlnească în această seară.

Piţurcă a sosit în jurul orei 15.00 la casa din Craiova a fratelui său, unde, în această dimineaţă, au zăbovit câteva ore Eugen Neagoe şi Gabi Boldici, semn că lucrurile sunt aproape clare. El şi colaboratorii lui ar fi trebuit să conducă antrenamentul Ştiinţei din această seară.

Piţurcă, ademenit cu un buget record la Craiova

Jucătorii Craiovei s-au pregătit cu ochii după Piţurcă. Astăzi s-ar putea antrena sub comanda sa

Universitatea s-ar putea întări cu cinci jucători de la Steaua. Vezi care

Iată şirul evenimentelor petrecute astăzi în Bănie, o dată cu venirea lui Victor Piţurcă:

Ora 16.30: Neagoe este de o oră acasă la Victor Piţurcă, unde a ajuns din nou şi Gabi Boldici.

Ora 17.00: Prezenţa lui Victor Piţurcă şi a staff-ului său la antrenamentul Universităţii Craiova a fost amânată cu o zi.

Anunţul a fost făcut de Eugen Neagoe, trimis special de Piţurcă pentru a da lămuriri.

Am vorbit cu domunul Piţurcă. Nu se va întâmpla nimic astăzi, nu vom merge la antrenament. Se va întâlni joi dimineaţă cu Mititelu şi va discuta. Sunt peste 50 la sută şanse ca Piţi să preia Craiova, d-asta a venit aici să ducă la bun sfârşit negocierile. Dacă se vor finaliza discuţiile, de mâine suntem lângă echipă. Mai sunt detalii de pus la punct", a precizat Eugen Neagoe.

Ora 17.30: Acasă la Piţurcă a ajuns şi Silvian Cristescu, team-managerul Ştiinţei şi unul dintre oamenii de încredere ai lui Piţurcă, el putând rămâne la club şi în cazul în care fostul selecţioner acceptă oferta Craiovei.

Ora 18.15: Alb-albaştrii şi-au început antrenamentul pe arena „Zoltan Crişan“. Acesta este condus de tandemul Sandu Tăbârcă - George Biţă. La şedinţă asistă, de la distanţă, şi aproape 100 de suporteri ai echipei, curioşi să vadă cine dă indicaţii, în speranţa sosirii lui Victor Piţurcă. 

Ora 18.40: La antrenament a ajuns şi patronul Adrian Mititelu (foto jos), care îi urmăreşte pe jucători de pe margine terenului.

image

Lucrurile sunt tot în stadiul pe care îl cunoaşteţi. Sunt la fel de optimist că Piţi va fi managerul Craiovei. Într-o zi, două, trei se vor lămuri lucrurile. Probabil ne vom vedea mâine. El îşi doreşte foarte mult să vină, nu am nici un dubiu, dintotdeauna şi-a dorit“, a spus astăzi Mititelu, la Fanatik Show, pe Digi Sport.

S-a bătut palma. Piţurcă e pe drum, iar la ora 18.00 va fi prezent la antrenamentul Craiovei, împreună cu ajutoarele lui, Eugen Neagoe şi Gabi Boldici“, susţinea la prânz un apropiat al fostului selecţioner.

Piţurcă va veni în Bănie cu aceeaşi echipă cu care a lucrat la Steaua până în urmă cu o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite