Mititelu a răspuns în scris Primăriei Craiova. Vezi ce le-a transmis patronul Ştiinţei autorităţilor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Tratativele dintre clubul Universitatea Craiova şi primărie pentru revenirea echipei pe stadionul Ion Oblemenco au eşuat, iar alb-albaştrii vor juca şi sezonul viitor la Severin.

Autorităţile locale nu au putut satisface toată lista de doleanţe a clubului, invocând legea, iar patronul Mititelu nu a vrut să audă de un altfel de protocol decât cel conceput de club.

Preşedintele Ion Geolgău şi-a prezentat demisia în urma eşecului negocierilor, iar Mititelu a preferat să răspundă în scris Primăriei Craiova.

Iată comunicatul postat de patronul Ştiinţei pe blogul său:

Din păcate, de ceea ce m-am temut nu am scăpat. Cu amărăciune am constatat încă o dată că ignoranţa şi nepăsarea faţă de brandul Universitatea Craiova sunt mai mari ca niciodată.

Nu mi-am imaginat vreodată că ura poate fi atât de mare încât să se ajungă la o asemenea situaţie. Spun ura deoarece sunt convins că în spatele vorbelor frumoase spuse de unii oficiali ai puterii locale stau frustrări ascunse, nebănuite până în urmă cu ceva timp.

Probabil că aceşti oameni care sunt în spatele acestei decizii s-au gândit că exilarea Universităţii Craiova e o cale numai bună de a crea haos şi confuzie în oraş.

Această decizie ruşinoasă, spusă cu zâmbetul pe buze sub cunoscuta titulatură «Ne pare rău, dar nu se poate» va crea o dezbinare şi mai mare în urbe şi va aduce pe termen mediu şi lung prejudicii inimaginabile oraşului Craiova. Acest brand, momentan administrat de mine, este cel mai important pe care l-a dat acest oraş vreodată.

Datorită acestui brand, oraşul nostru este cunoscut în întreaga lume. Şi tot datorită acestui brand, oraşul Craiova a devenit cel mai simpatizat oraş din România în anii ’80. Sunt cazuri de sute de oameni originari din alte zone ale ţării, care s-au stabilit în Bănie în mod special datorită Universităţii Craiova.

Modul de percepţie al celor care conduc în prezent Primăria Craiova în raport cu acest club este total în contradicţie cu ceea ce se întâmplă în restul ţării. E ruşinos pentru un oraş cunoscut sub denumirea de Cetatea Banilor şi care anul trecut a investit 350 de miliarde pentru betonarea unui parc, în schimb pe arena care îi poartă numele legendarului Ion Oblemenco să nu poţi investi nici măcar un miliard.

Au trecut aproape 25 de ani de când oraşul Craiova nu a mai făcut nimic pentru acest club. Cu excepţia instalaţiei de nocturnă, realizată de fostul primar Vasile Bulucea, municipalitatea a neglijat complet stadionul Ion Oblemenco.

Aş avea multe lucruri să spun, însă de multe ori am impresia că nici nu prea are cine să mă audă. Trăiesc cu speranţa că deşi uneori lupta pare extrem de uriaşă, voi reuşi să ajung la liman. Ştiu, povara este foarte grea, piedicile sunt din ce în ce mai mari şi mai numeroase, dar simt că cineva acolo sus ne iubeşte şi într-o zi va ieşi soarele şi pe strada noastră.

Noapte bună, Craiova, oriunde te-ai afla!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite