Craiova: Mititelu, de la DNA la Comisia de Disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu, la ieşirea din sediul DNA Piteşti
Adrian Mititelu, la ieşirea din sediul DNA Piteşti

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pare să devină un client fidel al oamenilor care au legea de partea lor.  

După ce ieri a stat ore bune la DNA Piteşti pentru a da declaraţii în faţa procurorilor care instrumentează „cazul Solomon“, în care apare ca martor, astăzi Mititelu este judecat şi la FRF, de către Comisia de Disciplină.

Finanţatorul oltean nu a fost iertat de federali după declaraţiile date la derbiul cu Dinamo, când Ştiinţa a fost dezavantajată prin neacordarea unui penalti clar.

Dacă înainte de meci Mititelu susţinea că Dinamo va fi avantajată după ce Borcea, directorul executiv al „câinilor“ ar fi avut o „întâlnire secretă cu şeful arbitrilor Ioan Igna“, după joc, acesta nu s-a putut abţine, înfierând arbitrajul pro Dinamo al lui Augustus Constantin.  

Trecutul murdar al lui Dinamo tinde să devină prezentul şi chiar viitorul. L-a chemat pe Igna (şeful CCA - n.r.) la birou, i-a dat ordine. Înainte de meci, Borcea s-a dus în cabina arbitrilor şi a stat cinci minute“, a fost una dintre declaraţiile lui Mititelu pentru care acesta trebuie să răspundă.

Patronul Universităţii Craiova a mai fost sancţionat în trecut de FRF pentru declaraţii împotriva arbitrilor, fiind suspendat şi amendat drastic. Adrian Mititelu nu va fi prezent astăzi în faţa Comisiei de Disciplină, avocatul clubului fiind cel care va trebui să-i susţină cauza.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce sancţiune a primit Mititelu de la Comisia de Disciplină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite