Mititelu: „Sunt surprins de transferul lui Răduţ la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a răspuns suporterilor, pe blogul personal, la întrebările legate de echipă şi de transferurile din Liga I.

Mititelu s-a arătat surprins de transferul lui Răduţ la Steaua, dar spune că are în ogradă un jucător cel puţin la fel de bun, Marius Ologu.

Sunt surprins de transferul lui Răduţ la Steaua. Oricum, Marius Ologu e la fel de bun precum Răduţ, plus faptul că e şi stângaci! Răduţ are avantajul de a avea mai multe meciuri în Liga I. Sunt convins că în următorii doi ani Ologu va fi cotat mai bine decât Răduţ!“, a scris Mititelu pe blogul său.

Acesta le-a luat apărarea lui Dina şi Piţurcă, în momentul în care cei doi au fost criticaţi de fani.

Dina este un jucător dedicat clubului şi e şi craiovean pe deasupra. Sunt convins că va face un sezon foarte bun! Din punctul meu de vedere, Alex Piţurcă este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi de careu din Liga I. Din păcate, el a fost victima unora din presă, care l-au catalogat greşit. Sunt foarte convins că în sezonul următor va fi foarte bun!“, a precizat finanţatorul Ştiinţei pe blogul personal.

Mititelu a infirmat şi o eventuală venire la Craiova a brazilianului Eric, de la Gaz Metan Mediaş: „Nu este în vizorul nostru! El e un fotbalist de profilul lui Wobay, dar cu mult sub valoarea leonezului!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite