Mititelu: „Nu mai simt nicio ură pentru Dinamo. Vreau ca meciul să fie un pas către o reconciliere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat că nu mai gândeşte ca un anti-dinamovist, dar că nu va nicio surpriză dacă oltenii vor câştiga astăzi, în Ştefan cel Mare.

Mititelu este optimist şi pentru că „în ultimii 20 de ani i-am cam învins pe Dinamo în Cupă“. 

Sunt emoţionat pentru că este un meci pe care nu îţi permiţi să-l pierzi. Dacă jucăm cum am făcut-o în ultimele etape putem învinge pe Dinamo. Sincer, sunt optimist. În ultimii 20 de ani i-am cam învins pe Dinamo în Cupa, dar întotdeauna meciurile astea au fost echilibrate. Nu e nicio surpriză dacă va bate Craiova. Noi ne dorim foarte mult să dăm lovitura.

Aş vrea ca suporterii celor două echipe să nu facă gesturi urâte. Eu nu mai simt nicio ură pentru Dinamo. Nu mai sunt cel de acum 6-7 ani. Vreau ca acest meci să fie un pas către o reconciliere“, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Ştiţi că poate eu eram cel mai mare anti-dinamovist, dar acum nu mai gândesc aşa. O să fac însă în aşa fel încât să-l conving pe Victor Piţurcă să nu vândă jucători la rivale. El are ultimul cuvânt, dar sunt convins că nu va face un asemenea gest“, a mai spus Mititelu.

Dinamo întâlneşte Universitatea Craiova, astăzi, de la ora 20.45, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, şi duminică, de la 19.45, în etapa a XV-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite