Mititelu: „Discuţiile mele cu fanii nu sunt declaraţii oficiale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova a reacţionat după ce răspunsul său la o întrebare a unui suporter, adresată pe blog, a apărut în presă.

Întrebat dacă s-a implicat vreodată în alcătuirea echipei, Adrian Mititelu a răspuns afirmativ. Finanţatorul oltean a venit în urmă cu puţin timp cu o precizare, făcută tot pe site-ul său.  

Deşi mi-am propus să stau departe de mass-media sportivă, constat cu tristeţe că se continuă să se propage ştiri neadevărate menite de a crea o imagine proastă atât mie, cât şi clubului“, a scris Mititelu.

„La întrebarea unui fan dacă m-am implicat la echipă, am răspuns da. Menţionez că implicarea mea a constat în insistenţa acerbă pentru introducerea în echipă a unor jucători precum Cosmin Gîngioveanu, Valerică Găman, Radu Barbu, Mihai Costea, Silviu Lung jr., Alin Buleică, Marius Ologu, Sorin Buşu etc“, a fost precizarea făcută de patronul Ştiinţei.

Mă aşteptam ca după deschiderea acestui blog să existe o comunicare mult mai sănătoasă şi mai corectă între club şi suporteri. Am văzut că discuţiile mele cu unii dintre fani sunt prezentate ca declaraţii oficiale ale mele. Nu-i corect să se procedeze aşa. Îi rog respectuos pe reprezentanţii mass-media ca discuţiile mele cu unii dintre suporteri şi care au caracter individual să nu mai fie prezentate ca declaraţii de presă“, a mai scris Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite