Mititelu: „A venit momentul să înceteze această atrocitate“. Vezi cu explică patronul Ştiinţei gestul de a readuce echipa la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a luat decizia de a juca în Bănie meciurile de pe teren propriu, după zece etape de exil la Severin.

Clubul nu a semnat niciun act cu Primăria Craiova, dar Mititelu susţine că a studiat bine situaţia şi că poate organiza meciuri pe stadionul Ion Oblemenco, fără să existe riscul ca echipa să piardă jocurile la „masa verde“.

Între noi şi Primărie există un protocol în care se prevedea prelungirea contractului pe încă 30 de ani. Noi, fiind în litigiu, suntem deţinătorii imobilului până la soluţionarea litigiului. Şi cum litigiul poate dura un an sau doi, putem să beneficiem de calitatea de organizatori în această perioadă“, a explicat Mititelu în Prosport.

Iată cum şi-a motivat patronul Ştiinţei decizia de a reveni cu echipa în Craiova, pe blogul personal:

„Astăzi am luat decizia ca Universitatea Craiova să se reîntoarcă pe Ion Oblemenco. Motivul acestei răsturnări de situaţie îl constituie dorinţa arzătoare a majorităţii covârşitoare a suporterilor Ştiinţei. Chiar dacă încă în oraş mai există oameni care doresc răul acestei echipe şi continuă s-o saboteze prin orice mijloace, atât prin propaganda media, cât şi prin acţiuni administrativ-juridice, am decis să-mi asum toate riscurile şi să readuc echipa pe vechiul Central“, a scris Mititelu.

„În tot acest timp în care am jucat la Severin, presiunea pozitivă exercitată prin toate mijloacele de voi toţi, cei care iubiţi Universitatea, a fost imensă şi am rezistat cu greu.

Înainte de a fi conducătorul acestei echipe, sunt un fan al ei. Oricât aş fi de puternic, inima mea de suporter nu mă lasă, ştiu că cei mai mulţi dintre voi nu aveţi nicio vină (deşi pe unii dintre voi v-aş putea acuza de niţel de lipsă de atitudine), pentru că în Craiova, puterea locală a căzut în mâna unor oameni care au pus mai înainte interesele personale şi de grup decât binele clubului Universitatea Craiova. De asemenea, ştiu că foarte mulţi dintre voi au fost victima manipulării presei locale, cât şi centrale cu privire la bunele mele intenţii în fruntea clubului Universitatea.

image

Suporterii olteni au cerut mereu revenirea Universităţii la Craiova

Gestul meu de a juca o bună perioadă de timp la Severin s-a vrut a fi şi un semnal de alarmă la adresa craiovenilor, dar în special a celor care conduc Craiova, deoarece Universitatea Craiova reprezintă în primul rând acest oraş. Se pare, totuşi, că acest gest nu i-a impresionat pe cei care conduc oraşul, însă i-a întristat pe cei care iubesc echipa. În acest moment nu există un pact între club şi Primărie, deoarece Primăria încă dă dovadă de rea-credinţă în relaţia cu Universitatea.

Sper, totuşi, ca în viitorul apropiat, cei care conduc oraşul să realizeze că a venit momentul să înceteze această atrocitate. Solicit tuturor celor care iubesc Universitatea cu adevărat să-şi demonstreze această dragoste cu prezenţa pe stadion, iar atunci când o fac, să o încurajeze frenetic.

Jucătorii şi fanii, împreună şi la bine, dar şi la rău, pot realiza lucruri deosebite în acest an“, este mesajul finanţatorului oltean, care a ţinut să-i mulţumească primarului Gherghe, de la Drobeta Turnu- Severin, „pentru sprijinul acordat clubului Universitatea Craiova într-un moment de cumpănă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite