Mircea Rădulescu: „Sper că Ţicleanu i-a mulţumit la mişto lui Mititelu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, nu poate concepe faptul că Aurel Ţicleanu i-a mulţumit patronului Mititelu, după ce l-a demis.

Rădulescu s-a declarat surprins de decizia clubului oltean de a renunţa la serviciile antrenorului după doar cinci etape, mai ales că vedea cu ochi buni venirea lui Ţicleanu la Craiova.

„Eu am fost pentru venirea lui Ţicleanu la Universitatea, era un antrenor bun pentru un proiect mai lung. De aceea m-a surprins demiterea lui. Am citit însă declaraţii de mulţumire ale lui la adresa patronului. Erau la mişto? Eu aşa aş vrea să cred, pentru că nu văd cum poţi să-i mulţumeşti unui om care ţi-a tăiat aripile. Cred că relaţiile antrenor - jucători - patron au lăsat urme în acest caz“, a spus Mircea Rădulescu.

Acesta s-a referit în mod special la cazul Mihai Costea, jucător lăsat în afara lotului la meciul cu Astra, decizie care i-ar fi fost fatală lui Ţicleanu: „Între patron şi antrenor nu cred că s-a vorbit aceeaşi limbă. Ţicleanu a evitat să spună clar ce s-a întâmplat, aşa că nu pot comenta“.

Rădulescu a spus însă cum vede el un jucător precum Mihai Costea: „E clar că este foarte valoros, pentru că valorează ceva bani şi ar putea aduce o sumă frumuşică la club în cazul unui transfer. De asta patronul este ataşat de el. Greşeala de a-l exclude din lot nu cade bine. Să-l dai afară e ultima soluţie la care trebuie să te gândeşti. Pe lideri trebuie să-i câştigi pentru echipă, astfel rişti ca o sumă de bani bună pentru club să se ducă pe apa sâmbetei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite