Craiova: Mihai Dina: „Trebuie să ne clasăm în primele patru echipe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dina (alb-albastru), în acţiune
Mihai Dina (alb-albastru), în acţiune

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Dina, a analizat parursul echipei sale în sezonul trecut şi şi-a exprimat aspiraţiile pentru anul competiţional viitor.

Vârful Ştiinţei a recunoscut că prestaţia din sezonul precedent trebuie uitată cât mai repede. „A fost un sezon foarte modest, nu se aştepta nimeni la o clasare atât de slabă. Sunt momente care intervin în viaţa unei echipe, nu pot fi evitate. Personal, am încercat să trec peste această nereuşită, am uitat deja sezonul trecut şi mă gândesc la viitor, cum să facem pentru a avea mai mult succes. Nu vreau să dau vina pe ghinion sau pe arbitri, dacă am fi luat mai multe puncte nu mai aveam nicio grijă“, a declarat Mihai Dina pentru ediţie.ro

În campionatul viitor nici nu se concepe ratarea calificării în Europa League. „Noi trebuie să abordăm fiecare meci în parte cu multă determinare şi să câştigăm cât mai multe puncte pentru a ne clasa la final între primele echipe. Locul Universităţii nu este în lupta pentru evitarea retrogradării“, a mai adăugat Dina, conforme aceleiaşi surse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite