Mihai Costea dezvăluie cauzele sezonului de coșmar al Universității Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul grupării din Bănie suține că au existat mai multe cauze pentru care echipa alb-albastră a avut un campionat ratat, în care a tremurat la retrogradare până în ultima etapă.

Mihai Costea este de părere că schimbările dese de antrenori, arbitrajele potrivnice și pregătirea fizică au contat mult în sezonul recent încheiat, cel mai slab din „era Adrian Mititelu“.

Nu a fost o clasare bună pentru Craiova. O echipă cu renumele Ştiinţei trebuie să se bată an de an la primele locuri, să se claseze în primele cinci echipe din Liga I. A fost un sezon urât, complet ratat pentru noi“, a afirmat mezinul familiei Costea într-un interviu acordat pentru editie.ro.

„După părerea mea au fost mai multe motive pentru care nu am reuşit o clasare mai bună. În primul rând nu am avut o pregătire fizică foarte bună, nu am avut rezistenţa necesară pentru 90 de minute de fotbal de calitate. Au mai fost şi schimbările de antrenori, arbitrajele potrivnice. Vinovaţi suntem toţi cei din club pentru această nereuşită, nu numai jucătorii sau alte personae“, a adăugat Mihai Costea.

Sper să avem un sezon mult mai bun ca precedentul, cu o clasare demnă de numele echipei. Mă refer aici la o clasare care să ne permită participarea într-o cupă europeană. La transfer nu mă gândesc momentan, vreau să joc bine la Universitatea şi vom vedea ce va fi pe viitor“, a mai spus atacantul Științei.

Acesta a mai precizat că și accidentarea fratelui său mai mare, Florin Costea, l-a afectat: „M-a afectat mult, pentru că este fratele meu şi, în acelaşi timp, este un coleg de echipă şi e normal că îmi doream să fie în teren“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite