Marcel Popescu: „Craiova nu-l putea rata pe marele Tăbârcă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul craiovean Marcel Popescu, care anunţase ca sigură venirea lui Toni Conceicao la Universitatea, a comentat în mod ironic schimbarea bruscă de planuri a conducerii clubului oltean.

Adevărul este că Universitatea nu-l putea rata pe marele antrenor Sandu Tăbârcă. Nu mai putea aştepta o zi-două pentru Conceicao“, a spus agentul lusitanului.  

Numirea fostului antrenor al Gloriei Bistriţa în funcţia de director tehnic al Ştiinţei a fost explicată de finanţatorul Adrian Mititelu pe blogul său.

Cu privire la Sandu Tăbârcă, vreau să ştiţi că el va fi director tehnic şi nu va avea atribuţii de antrenor principal. Va fi mâna dreaptă a antrenorului principal şi va avea ca sarcină principală analiza tehnico-tactică a adversarilor şi va ajuta antrenorul principal la pregătirea tactică a meciurilor. El este un profesionist adevărat, iar postul lui în organigrama clubului este bine definit. Este un om competent, chiar dacă la Bistriţa nu a avut rezultate ca antrenor principal. Este vorba de un context diferit de împrejurări“, a specificat Mititelu.

Tăbârcă a fost lăudat şi de Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu.

Sandu a fost unul dintre cei mai buni de la cursuri. E un tip extrem de pasionat şi preocupat, îi place cercetarea, îl place să monitorizeze jocuri. Din păcate, nu a reuşit la Bistriţa. Dacă se va înţelege cu Mititelu, Tăbârcă ar putea să fie o revelaţie la Craiova. E dornic să-şi facă şi el o imagine pe care încă nu o are din păcate în România“, a spus Rădulescu pentru prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite