Lung junior vrea să închidă poarta cu Anglia pentru a intra în graţiile lui Victor Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Universităţii Craiova şi al naţionalei de tineret, Silviu Lung junior, are o dublă motivaţie la meciul de diseară (ora 21.30) cu Anglia, din barajul pentru calificarea la CE 2011.  

Titular la tineret, Lung şi-a pierdut postul în primul unsprezece al Ştiinţei în dauna lui Răzvan Stanca şi vrea să-l convingă pe Victor Piţurcă de faptul că merită să revină între buturile Craiovei.

Pentru asta însă, trebuie să aibă o evoluţie bună diseară, în Anglia.

Toată lumea vorbeşte doar de acest meci, se uită că e o dublă manşă. Noi ne-am făcut lecţiile, i-am studiat pe englezi, şi văd un meci echilibrat. Noi, în aceşti doi ani de când jucăm împreună, am crescut mult în valoare. Nu mă sperie niciun jucător englez. Ştiu că de la portar se aşteaptă întotdeauna să facă minuni, să închidă poarta şi asta voi încerca să fac. Să pun zid în faţa englezilor“, a spus Silviu Lung junior într-un interviu acordat pentru Prosport.

Portarul craiovean nu se gândeşte încă la prima reprezentativă: „Nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Tot ce vreau e să ne calificăm la Campionatul European. Oricum, eu le urez succes colegilor de la echipa mare, sper să vină fericiţi de la Paris“.

Fotbaliştii care nu joacă la echipa de club vin şi mai motivaţi la naţională, pentru că vor să demonstreze că echipele lor se pot baza pe ei“, a explicat selecţionerul Emil Săndoi, în această situaţie aflându-se şi Lung junior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite