Craiova: Lung junior ar putea pleca din Bănie, Costea are şanse să rămână până în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Silviu Lung junior calcă pe urmele tatălui
Craiova: Silviu Lung junior calcă pe urmele tatălui

Portarul care a apărat în majoritatea partidelor din tur ale Ştiinţei, Silviu Lung, are acceptul clubului de a se transfera la altă echipă.

Conform prosport.ro, tânărul portar al Universităţii Craiova a primit o hârtie din partea oficialilor grupării oltene prin care poate pleca în orice moment de la echipă. Silviu Lung junior, component al naţionalei de tineret, ar putea ajunge în Cipru, la Aris Limassol, unde ar fi coleg cu fostul dinamovist Adi Mihalcea. Pentru că nu şi-a primit salariul pe ultimele luni, şi atacantul Michael Baird vrea să plece de la Craiova, deşi patronul Adrian Mititelu a anunţat că australianul va rămâne la echipă, împreună cu Dilevski.
Stoica, Şoavă şi Badea şi-au reziliat contractele cu Ştiinţa, iar Mitchell şi Rose sunt şi ei în litigiu cu clubul, fiind puşi pe lista neagră de Mititelu.

Florin Costea ar putea rămâne până în vară la echipă

Deşi se aşteaptă un semn din străinătate pentru un transfer al lui Florin Costea, oficialii Universităţii susţin că atacantul nu are nicio ofertă şi că el ar putea continua la Craiova până în vară. „Până în acest moment, nu există nicio ofertă concretă pentru transferul jucătorului Florin Costea. În afară de câteva discuţii purtate cu diverşi agenţi de jucători, pe adresa clubului nu a apărut nicio ofertă concretă. Universitatea Craiova îşi pune mari speranţe în jucătorul Florin Costea şi pentru returul campionatului“, se arată într-un comunicat emis astăzi de clubul din Bănie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite