Craiova: Lung junior, singurul jucător apreciat de fanii Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Lung junior
Silviu Lung junior

După meciul cu Pandurii, un singur jucător a fost apreciat de suporterii Craiovei, Silviu Lung junior. Portarul Universităţii a avut câteva intervenţii salvatoare, care au făcut ca echipa să plece cu un punct de la Târgu-Jiu, iar fanii l-au considerat omul meciului.

În sondajul de pe site-ul clubului, Lung a primit 56 la sută din voturi, al doilea în preferinţele fanilor fiind Mihai Costea, cu 7% din sufragii. Bădoi (6%), V. Găman (5%), Gângioveanu (5%), Firţulescu (4%), Iliev, Dilevski şi Barbu (toţi cu 3%) au fost şi ei nominalizaţi de suporteri.

Cred că am muncit pentru acest punct şi el este meritat, având în vedere că am jucat în zece oameni. Dacă eram 11 contra 11, cu siguranţă nu ne mulţumea rezultatul. Ne aşteaptă acum un meci foarte greu cu FC Braşov, cu o echipă care speră să ajungă într-o cupă europeană. Sper să ne mobilizăm cât mai bine şi să reuşim să câştigăm“, a spus Silviu Lung.

Portarul Ştiinţei şi-ar dori însă ca echipa să revină la Craiova: „Se simte că nu mai jucăm acasă, pe «Oblemenco», dar şi oamenii care vin la Severin ne încurajează şi sperăm să ne ducă spre victorie“.

Despre meciul de sâmbătă cu FC Braşov a vorbit şi căpitanul Andrei Prepeliţă. „Ne aşteaptă un joc dificil. De altfel, pentru noi toate meciurile de acum înainte sunt grele. Braşovul este o echipă bună, care joacă bine în deplasare, dar trebuie să obţinem prima victorie din retur“, a precizat mijlocaşul Universităţii Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite