Laurenţiu Reghecampf, sigur de reuşită: „Universitatea nu va retrograda!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul din Ghencea, oltenii trebuie să câştige sâmbătă, cu Oţelul, pentru a se salva, însă Reghecampf nu-şi face griji. Chiar dacă a fost supărat pe jucători pentru evoluţia din meciul cu Steaua, proaspătul oficial al Ştiinţei este convins că echipa se va menţine în Liga I.

Reghecampf a debutat la Craiova în noua sa funcţie de manager sportiv la meciul de duminică seară din Ghencea, încheiat cu victoria steliştilor, scor 2-0.

A stat pe bancă alături de antrenorul interimar George Biţă, a dat indicaţii înainte de meci, dar spune că rolul său este acela de a păstra un echilibru între conducere şi jucători.

Marian Iancu: „Vreau ca Universitatea să retrogradeze!“

„Adevărul“: Ai debutat cu stângul la Craiova. Ce impresie ţi-a lăsat noua ta echipă?

Laurenţiu Reghecampf : Am făcut o primă repriză bună, dar în cea de-a doua nu am stat cum trebuie la două faze şi am primit gol. Am căzut fizic şi psihic pe final şi Steaua mai putea marca. Trebuia să fim mult mai compacţi şi să avem o altă atitudine în anumite momente ale jocului. De asta am fost şi puţin supărat pe jucători după meci.

Cum ţi se pare lotul?

La Craiova sunt jucători tineri, talentaţi, este o echipă bună. Nu ştiu de ce s-a ajuns aici. Important e ca ei să-şi dea seama că echipa se află într-o situaţie foarte grea şi să dea totul pe teren în ultima etapă. Eu o să încerc să-i ajut cum pot mai bine.   

Care este concret rolul tău la Universitatea?

Îl ajut pe Biţă la pregătirea tehnică a echipei, sunt lângă jucători şi fac legătura între ei şi conducere, pentru a le crea cele mai bune condiţii şi a face performanţă. Pentru că sunt sigur că la Craiova se poate face performanţă!

Asta înseamă că echipa se va salva de la retrogradare?

Cu siguranţă Craiova va juca şi în sezonul viitor în Liga I. De astăzi începem pregătirea meciului cu Oţelul, care este cel mai important al sezonului, dar şi cel mai dificil. Indiferent de rezultate, noi trebuie să câştigăm sâmbătă, pentru că jucăm pe teren propriu şi ultima impresie contează întotdeauna.



Ai urmărit Oţelul în meciul cu Vaslui. Cum ţi s-au părut gălăţenii?

image

Am văzut o echipă a Oţelului foarte bună, de care însă nu ne temem. Nu mizez pe lipsa lor de concentrare, ci pe valoarea jucătorilor noştri.

Patronul a spus că se gândeşte din nou la varianta Victor Piţurcă.

Nu ştiu, nu e problema mea pe cine vrea să aducă patronul. El ia deciziile, eu sunt doar un angajat şi nu comentez astfel de lucruri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite