Ilie Balaci, aniversat: „Chefuiesc de ziua mea de când am făcut primii bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Ilie Balaci astăzi este o zi specială. De Sfântul Ilie, „Minunea Blondă“ îşi aniversează ziua onomastică, lucru pe care spune că-l face an de an, de când a început să câştige primii bani.

Cât voi trăi vor exista mereu zilele de Sfântul Ilie şi de 13 septembrie pentru a sărbători. Am făcut asta an de an, de când am avut primii mei bani, adică de pe la 16 ani“, ne-a dezvăluit Balaci.

Fostul mare fotbalist al României a început cheful de ieri şi-l va continua astăzi.

Am făcut mai întâi un preambul la ce va fi astăzi, la Papa Barzetti, pe cheltuiala patronului. Azi voi face eu cinste, dar la câte cadouri voi primi o să ies în avantaj. Mereu mi-am dorit ca prietenii mei să fie mai bogaţi decât mine, să primesc de la fiecare câte ceva“, a spus râzând Ilie Balaci.

De ziua sa, fosta glorie a Craiovei Maxima nu-şi doreşte decât sănătate, „mie, familiei mele, prietenilor şi familiilor lor“, iar pentru Universitatea are un gând special:

Mi-aş dori să facă zece puncte din primele patru etape, iar meciul cu CFR Cluj de sâmbătă aş vrea să se termine în minutul 70, cu scorul care era înregistrat atunci, în duelul din returul sezonului trecut“.

Ştiinţa a condus CFR-ul cu 2-0 până în minutul 65, dar a pierdut cu 3-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite